Er Netflix-kontoen din overfylt med ubrukte profiler? La oss si at du vil slette Netflix-profilen din på mobilenheten din.
I dette tilfellet er det en klok avgjørelse, fordi du lærer her hvordan du sletter Netflix-profilen din. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å lette byrden ved å forklare trinnene for å slette Netflix-profilen din på TV-en. Denne artikkelen vil også veilede deg gjennom sletting av Netflix-profilen din på PC-en, telefonen, iPhonen eller TV-en. Les videre!
Innhold
Slik sletter du Netflix-profil på PC, telefon, iPhone eller TV
Netflix kan aldri overvurderes, spesielt ikke for film- og TV-serieentusiaster. Det er den største abonnementsbaserte strømmetjenesten, som tilbyr tusenvis av filmer, serier, TV-programmer, dokumentarer og anime. Du vil aldri kjede deg fordi Netflix holder deg våken og oppdager nye ting i biblioteket og samlingene sine. Før du lærer mer om Netflix-profilen, sjekk ut disse tipsene eller triksene for å forbedre seeropplevelsen din ytterligere.
- alltid fraAbonnementslag, DVD eller Blu-rayleiei tjenesteå velgebest for degavplan.
- Netflix lar deg下載Og fortsettse offline, som er nyttig hvis du ikke har en stabil internettforbindelse.
- Netflix-appen kanBruk den på hvilken som helst enhet du liker.det kan passere手機,tablett,Smart TVtil og medspillkonsollutrette.
- Automatisk avspilling av videoVeldig irriterende til tider.Dette kan gjøres ved å navigere til Netflix-kontosiden din og fjerne merketSpill av forhåndsvisninger automatisk mens du surfer på alle enheterelleretter dine ønskerAutomatisk spill av neste episode i serien på alle enheterstengingdenne funksjonen.Vær også oppmerksom på at dette gjelderconfig fil til config fil.
- Også i Netflix kan dunår som helstsette oppOgendringmeny og sporSpråk.
- Netflix gir enkle hurtigtaster som f.eksEsc for å avslutte fullskjermmodus,M stum,S hopp over introen,F Slå på fullskjermmodusOg så videre, ingen musekontroll er nødvendig.Disse er nyttige når du bruker applikasjonen fra en PC eller Mac.Sjekk på nettet for flere snarveier.
Håper disse tipsene og triksene er nyttige for deg.
Hva er en Netflix-profil?
En Netflix-profil representerer en individuell bruker som har sin egen personlige opplevelse i appen. En Netflix-konto kan ha maksimalt fem profiler . Mer informasjon om Netflix-profiler finner du nedenfor.
- For å legge til en ny profil, må du slette den eksisterende profilen fra kontoen din.
- Når profilen er slettet, vil den bli fullstendig fjernet fra alle enheter.
- Profiler kan slettes fra alle typer enheter du eier.Så velg enheten du ønsker fra din PC, telefon eller TV og følg metodene nevnt nedenfor for hvordan du sletter profilen din på Netflix.
- Hvis noen ikke lenger bruker kontoen, fortsett og slett profilen.
- På grunn av personvernhensyn må personopplysninger slettes.Å holde profilen din organisert på Netflix kan hindre andre i å få tilgang til kontoen din uten at du merker det.I tillegg kan du vurdere å legge til en PIN-kode for å beskytte resten av Netflix-profilen din.
Alternativ I: Fra PC
Hvis du bruker Netflix på din stasjonære eller bærbare datamaskin, følg trinnene nedenfor for å slette Netflix-profilen din.
1. Åpne Netflix i nettleseren din .
2. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret og passordet ditt for å logge inn på kontoen din.

3. Velg administrasjonsprofilen på Netflix-hjemmesiden , som vist på bildet.

4. På siden Administrer profiler velger du blyantikonet som er uthevet på profilen du vil slette.
![]()
5. Klikk deretter på alternativet Slett profil nederst på siden Rediger profil.

6. Velg alternativet «Slett konfigurasjonsfil» på nytt , og bekreft slettingen som vist på bildet.

7. Klikk på Fullfør.

Når den er fjernet, vil du ikke lenger finne profilen.
Alternativ to:FraAndroid
Hvis du bruker Netflix-appen på telefonen, trenger du ikke gå til nettleseren for å slette Netflix-profilen din.
Det er enkelt å slette Netflix-profilen din på en Android-telefon. Følg trinnene nedenfor.
1. Gå til Netflix -appen på telefonen din .
2. Klikk på blyantikonet øverst til høyre for å se hvem som ser på . (Se bilde.)
![]()
3. Klikk deretter på blyantikonet på profilen du vil slette.
![]()
4. Klikk på knappen «Slett konfigurasjonsfil» nederst på skjermen .

5. Klikk på «Slett konfigurasjonsfil» igjen i popup-vinduet for å bekrefte slettingen av konfigurasjonsfilen.

Etter sletting finner du siden med den slettede profilen som vist.
Alternativ III: Fra iPhone
Følg trinn-for-trinn nevnt nedenfor for å slette Netflix-profilen via iOS.
Merk: Dette eksemplet bruker Apple iPad Air-nettbrettet.
1. Start Netflix , og trykk deretter på profilikonet øverst til høyre på nettbrettskjermen .
![]()
2. Klikk på siden «Hvem ser på ? ».

3. Deretter velger og klikker du på blyantikonet på profilen du vil slette . Den vil bli uthevet på siden « Administrer profiler» .
![]()
4. Klikk på sletteknappen på siden for redigering av konfigurasjonsfil , som vist på figuren.

5. Et popup-vindu vil vises. Klikk på « Ja» for å bekrefte slettingen av konfigurasjonsfilen.

Alternativ IV: Fra Netflix TV
Du kan til og med enkelt slette profiler på TV-en uten hjelp fra en bærbar PC eller mobilenhet. Metoden for å slette profiler i Netflix er stort sett lik på tvers av alle smart-TV-modeller. Følg trinnene nedenfor og lær hvordan du gjør det.
1. Gå til Netflix-appen . Bruk fjernkontrollen til å navigere til venstre rute.
2. Velg alternativet for å bytte profiler.

3. Her velger du blyantikonet for den spesifikke profilen du vil slette.
![]()
4. Velg alternativet Slett profil i skjermbildet Rediger profil.
5. Til slutt velger du «Slett konfigurasjonsfil» igjen for å bekrefte.

Følg alle enheter du eier ved å bruke de relevante metodene beskrevet tidligere og fullfør prosessen for fjerning av profilen på en enkel måte.
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Q1. Hvor mange profiler kan en Netflix-konto ha?
A. En Netflix-konto kan ha maksimalt fem profiler . For å legge til en ny profil må du slette en eksisterende.
Q2. Jeg kan ikke slette Netflix-profilen min. Hvorfor?
A: Du kan ikke slette en Netflix- profil fordi den er opprettet med den opprinnelige Netflix-kontoen. For å slette hovedprofilen må du slette hele kontoen.
Q3. Vil sletting av profilen min påvirke kontoen min?
A: Nei , det å slette profilen din vil ikke ødelegge kontoen din. En profil kan ha personlige innstillinger, men den tilhører bare den spesifikke profilen, ikke hele kontoen. Faktisk holder den kontoen din organisert.
